Air/freezer/etc. not reporting

Home Forums Report a Bug or Issue Air/freezer/etc. not reporting

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  chesley 1 year, 8 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #434

    chesley
    Participant

    Not sure if this is a bug or a feature request…

    The logger app does not display air temperature, refrigerator temperature, etc., although it does display water temperature.

    Is it supposed to support these? If not, how would I go about adding it? (I’m a software engineer, so can probably handle it.)

    Thanks.

    #435

    chesley
    Participant

    A little further research reveals that my temperature sensor is sending a 130312 PGN. I’ve seen mixed answers about whether iKommunicate supports 130312, or only 130316.

    #473

    Paul Sumpner
    Keymaster

    Hi Chesley,

    Sorry for the delay in response, as you might have seen from some of my other recent replies, I had a problem with WordPress notifications not happening.

    Please could you create a log file of your NMEA networks by following this procedure….

    https://github.com/digitalyacht/ikommunicate/blob/master/Enabling_iKommunicate_Logging_Windows.pdf

    I can then replay this on my demo iKommunicate and confirm what PGNs are available and why they are not being converted.

    Best regards

    PAUL SUMPNER

    #521

    chesley
    Participant

    I have the log file, but don’t see how to post a file to the forum…

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed